Ik word lid

Aanmelding lidmaatschap NHN

Ben je nu nog lid van KHN dan hoef je bij NHN voor 2018 géén contributie te betalen, omdat je voor 1 oktober 2017 bij KHN had moeten opzeggen. We willen voor jou dubbele kosten voorkomen. Je bent in 2018 dan lid van beide verenigingen en kun je voor 1 oktober 2018 een keuze maken met welke vereniging je verder wilt.

DIRECT NAAR AANMELDINGFORMULIER

Normaliter kost het lidmaatschap van Nieuwe Horeca Nederland 395 euro per jaar exclusief btw *, een bedrag dat je met de ledenvoordelen snel kunt terugverdienen.

Ben je lid van vakvereniging ProFri en geen lid van werkgeversorganisatie KHN, dan hoef je alleen het verschil te betalen tussen het ledentarief van ProFri en NHN, een bedrag van 120 euro. Het grote voordeel hiervan is dat je voortaan ook geholpen wordt met alles wat te maken heeft met je werkgeverschap.

Als lid van NHN kun je vijf dagen per week een team van adviseurs benaderen voor tips en advies en kun je bij ons terecht met vragen over bijvoorbeeld de cao die er mogelijk gaat komen, verzuim, verlof, lonen en wettelijke regels. Denk ook aan arbeidsjuridisch advies en het opvragen van standaard documenten zoals arbeidsovereenkomsten, regelingen, protocollen en brieven.

NHN staat voor ethisch ondernemerschap en goed werkgeverschap in de eigentijdse horeca. Iedereen wordt daarom eerst aspirant-lid en wordt pas toegelaten als volwaardig lid nadat is vastgesteld dat aan een aantal randvoorwaarden wordt voldaan. Je wordt uiteraard hierbij door de vereniging geholpen en gaan alle voordelen van het lidmaatschap direct in.

De aanmelding verloopt in 2 stappen. De eerste stap is het invullen van het onderstaande inschrijfformulier. Na het versturen van deze gegevens ontvang je van ons een e-mail ter bevestiging. Vervolgens nemen we z.s.m. contact met je op voor de inventarisatie van de overige gegevens.

 

Aanmelding lidmaatschap NHN

 


*) Leden van vakvereniging ProFri kunnen hun lidmaatschap voordelig combineren en zijn in 2018 voor 395 euro lid van beide verenigingen! De betaling van het NHN-lidmaatschapsgeld verloopt in dat geval via ProFri.