Horeca in Nood

Horeca in Nood

Tijdens het begin van de Coronapandemie hebben ProFri, VCHO en NHG zich verenigd in de Horeca Alliantie om op deze manier de stem van de horeca te versterken richting de diverse ministeries in Den Haag.

Nu een goede twee jaar verder staat de Horeca Alliantie weer voor nieuwe uitdagingen. De horeca zal deze nieuwe uitdagingen niet altijd even makkelijk onder controle krijgen op individuele basis en staat op de vooravond om de horeca te gaan “vernieuwen”. Om de horeca in deze nieuwe uitdagingen en vernieuwing verder te ondersteunen is er voor gekozen om de krachten van de Horeca Alliantie nog verder te bundelen in Nieuwe Horeca Nederland.

Vanuit Nieuwe Horeca Nederland is de actie “Horeca in Nood” opgezet om de stem van de horeca duidelijk te laten horen in Den Haag en gezamenlijk op zoek te gaan naar oplossingen om de horeca op een gezonde manier de toekomst in te leiden.

Om onze stem kracht bij te zetten willen we alle horecaondernemers vragen om hun hartenkreet te laten horen. Deze hartenkreten zullen, geanonimiseerd, aangeboden gaan worden aan het kabinet en de ministeries.

Laat dus je hartekreet horen!

Jouw Hartenkreet