Info & advies

Voor een antwoord op al jouw ondernemersvragen
ben je bij NHN aan het juiste adres

 

Heb je een ondernemersvraag of wil je advies, vul dan onderstaand formulier in. Bellen mag uiteraard ook, maar om je snel en zo efficiƫnt mogelijk van dienst te kunnen zijn geniet het invullen van onderstaand formulier onze voorkeur.

Aangesloten ondernemers kunnen bij NHN ook terecht voor gratis 1e-lijns (juridisch) advies en hulp bij personeelsaangelegenheden. NHN kan juridische vraagstukken voorleggen aan externe specialisten en een beroep doen op een team van HR-adviseurs. Mocht verdere hulp gewenst zijn of een juridisch vraagstuk uitmonden in een zaak, dan kunnen gespecialiseerde diensten in veel gevallen aangeboden worden tegen gereduceerde tarieven.

Aanvraagformulier Info & Advies

 • Vraag, opmerking of toelichting

 • Geef een zo’n volledig mogelijke omschrijving van jouw vraag of de kwestie waarover je een advies wenst te ontvangen. We kunnen dit dan direct aan de juiste persoon voorleggen en zo snel als mogelijk reageren.
 •  

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB, Max. aantal bestanden: 10.
   Bovenstaande gegevens en eventuele toegevoegde documenten worden vastgelegd in onze database en worden vertrouwelijk behandeld. Nadat je op de buton ‘Versturen’ hebt geklikt ontvang je per omgaande een bevestiging via het ingevoerde e-mailadres.
  •  

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.