Nieuwsberichten

Geplaatst: 03 november 2022

Blije gezichten na bekendmaking energieprijzen 2023 en 2024

Vakvereniging ProFri bood samen met haar energiepartner COMCAM al eerder dit jaar menig lid verlichting met energiebundels tegen lage tarieven. Met Nieuwe Horeca Nederland (NHN) zet ProFri nu een tandje bij. Naast frituurzaken kunnen ook andere bedrijven profiteren van de najaarsbundel.

Geplaatst: 04 oktober 2022

Nieuwe Horeca Nederland (NHN): ‘Alternatief bieden voor torenhoge energierekening’

“Een nieuwe stem in de horeca.” Zo presenteert Nieuwe Horeca Nederland zich sinds vandaag online. De stichting in oprichting wil in eerste instantie de horecabedrijven in ons land perspectief bieden, namelijk een alternatief voor hun “torenhoge energierekening”.

Geplaatst: 03 oktober 2022

Horeca In Nood: ‘Dit is niet lang op te brengen’

Wanhoop en ontreddering voeren de boventoon. De campagne Horeca In Nood van de Horeca Alliantie leverde in enkele dagen tijd al vele, vele tientallen noodkreten over energiestress op. We selecteerden er vier uit verschillende disciplines van de horeca.

Geplaatst: 28 september 2022

Berichtgeving Frituurwereld over Kaag en MKB-energie maakt veel los

Frituurwereld meldde afgelopen woensdag dat het ministerie van financiën de opinie is toegedaan dat energie-intensieve kleine bedrijven, zoals cafetaria’s en bakkerijen, best gewoon failliet mogen gaan.

Geplaatst: 26 september 2022

‘Misschien hebben die ambtenaren wel gelijk en zijn we niet onmisbaar’

De mededeling dat frituurders en andere energie-intensieve sectoren van het mkb gerust failliet kunnen gaan, is hard aangekomen bij belangenvereniging ProFri, voor frituurders.

Geplaatst: 25 september 2022

NHN komt niet uit de lucht vallen

Wie in 2023 en daarna verzekerd wil zijn van een haalbaar en betaalbaar energiecontract, moet zich wel eerst aansluiten bij Nieuwe Horeca Nederland. Kosten: één euro per dag ofwel 365 euro voor een jaar.